NYE MEDLEMMER TIL BESTYRELSEN SØGES

Kære medlemmer af Pederdals Grundejerforening – Bestyrelsen behøver jer.

Vi har igennem de sidste mange år haft en meget velfungerende bestyrelse i Pedersdal Grundejerforening, og det ønsker bestyrelsen at fortsætte med.

Desværre har bestyrelsen mistet nogle af sine gode gamle medlemmer. Nogle er fratrådt, andre er faldet for aldersgrænsen (bare rolig, den er høj), og andre har valgt hus fly og land flygte. Hvordan man frivilligt vil forlade vores grønne Paradis er os en gåde.

 Vi søger derfor nye aktiver medlemmer til vores Bestyrelse, så føler DU, at DU har lysten, og kan bidrage med input og foreningsarbejde til vores fælles bedste, skal du ikke holde dig tilbage, kom frisk – send en mail til formanden på mmunk63@gmail.dk eller giv Michael et ring på tlf. 30308238 hvis du vil være med. Snarest muligt – senest på Generalforsamlingen 14/8-2022

 Vi søger 2 kandidater til bestyrelsen og 2 suppleanter.

 Det er sjovt, spændende, og så er der mulighed for medindflydelse i foreningen, hvor vi gør alt for at få det bedste område på Marielyst. Det er ganske ulønnet, men til gengæld holder vi en 4 – 5 møder om året og en lille bestyrelsesmiddag efter generalforsamlingen.