Visninger: 38

SYDFALSTER Guldborgsund Kommune er klar til at give Det Falsterske Digelag påbud om at skrue skiltene, der forbyder cykling på diget, ned.

Read more
Visninger: 51

Efter Generalforsamlingen 11. august var der indlæg om Sydfalster Turist-/og Erhvervsforening (STEF), som gør et stort stykke arbejde for vores område. 

Så derfor BLIV MEDLEM AF STEF på nedenstående blanket: https://marielyst.dk/indmeldelsesblanket/

Read more
Visninger: 69

Kære medlemmer, som lovet på sidste generalforsamling ville bestyrelsen sørge for en prøveudlægning af DUSTEX støvbinder på Trevlekronevej. 
Det er netop lagt på i dag af entreprenør, som arbejder meget med brug af DUSTEX.

Read more
Visninger: 106

Buskørsel Gedser - Marielyst og retur med bus 743, som erstatter 742 i sommersæsonen.
Guldborgsund Kommune har i samarbejde med Grundejerforeningernes busgruppe taget initiativ til, at der oprettes buskørsel mellem Gedser og Marielyst. Bussen kører forbi Gedesby og Skelby, og stopper flere steder undervejs.
Bussen kører i sommersæsonen fra 30. juni til 11. august.

Read more
Visninger: 88

Opfordring fra sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Har du et overvågningskamera? Måske ved dit hus, en butik eller et lagerlokale? Så kan dine optagelser måske være netop den brik, der skal til for at opklare en forbrydelse. Vi håber derfor, at du vil registrere dit kamera i politiets kameraregister. Det er let og tager kun få minutter. Så kan vi kontakte dig, hvis vi på et tidspunkt får behov for at se netop dine billeder. 

Read more
Visninger: 290

AKTIVITETER 2019 – I SYDFALSTER TURIST OG ERHVERVSFORENING
Som orienteret på Generalforsamling opfordrede vi til, at melde sig ind i Sydfalster Turist og Erhvervsforening, som gør et stort stykke arbejde for sommerhusejere og turister.
De kendte aktiviteter for 2019 kan ses herunder.
Er du endnu ikke blevet medlem af Sydfalster Turist og Erhvervsforening, vil vi opfordre til, at du tilmelder dig på Turistkontoret på Marielyst Torv.

Read more
Visninger: 13

Mærkater til huseftersyn

Da vi ikke har fået trykt mærkater til huseftersyn med 2019, vil der i første omgang blive sat mærkater med 2020 påtrykt.

Med venlig hilsen Bestyrelsen

Visninger: 644

Kære husejer på Sydfalster (Marielyst/Sildestrup/Gedser m.m.)
Sydfalsters Turist- & Erhvervsforening (STEF) har sammen med Business Lolland-Falster og Guldborgsund kommune holdt møde og debatteret følgende emne: ”Hvad ville Marielyst og hele Sydfalster være uden Sydfalster Turist- & Erhvervsforening?”

Read more
Visninger: 522

Digelag fik afvist klage mod kommunen

Endelig afgørelse : Der må gerne cykles på diget - se artikkel i Folketidende herunder.
 

Read more
Visninger: 273

Kære Grundejerforeninger på Marielyst
Lørdag den 7. juli holder vandværket sin årlige generalforsamling, og da vi ser, at færre og færre deltager for hvert år, der går, har bestyrelsen ønsket at sætte fokus på, at flere andelshavere aktivt bruger deres demokratiske ret til brugerindflydelse i vandværket, så derfor forsøger vi at gå nye veje i forhold til at annoncere generalforsamlingen. Vi vil derfor spørge om I har mulighed for at hjælpe os med at sprede budskabet til jeres medlemmer? 

Read more
Visninger: 349

Brandfare

Danske Beredskaber opfordrer til stor forsigtighed og omtanke, når man færdes i naturen på denne tid af året. Derfor er foråret og sommer højsæson for naturbrande.Read more
Visninger: 385

Så er Guldborgsund Kommune - Forsyningen endelig gået i gang

med, at uddybe brønden i den nordlige del af marken, således at der ikke løber så meget vand ned til den sydlige del.

Read more
Visninger: 490

Marielyst-løbet 2018 lørdag den 16. juni

Du kan løbe 5 km, 10 km eller 15 km med start og mål lige ved Danmarks bedste badestrand

Read more