Visninger: 230

Opfordring fra sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Har du et overvågningskamera? Måske ved dit hus, en butik eller et lagerlokale? Så kan dine optagelser måske være netop den brik, der skal til for at opklare en forbrydelse. Vi håber derfor, at du vil registrere dit kamera i politiets kameraregister. Det er let og tager kun få minutter. Så kan vi kontakte dig, hvis vi på et tidspunkt får behov for at se netop dine billeder. 

Det kan f.eks. være, hvis der er sket et indbrud eller et overfald i dit nabolag, og en gerningsmand er flygtet igennem en have eller har kastet et våben over en hæk. Måske kan dine billeder være med til at give os et signalement eller vise, om en gerningsmand er kommet alene, gående, i bil eller på cykel. Nogle gange kan selv et genskær fra et par billygter i et vindue være nok til at klarlægge, hvad der er sket hvornår.

Registrer dit kamera på www.politi.dk/kamera, hvor der også er mere information.

Bemærk – Vores kameraregister giver os ikke automatisk adgang til dine billeder. Det er kun et opslagsregister, hvor vi kan se, hvor der er sat videoovervågning op og hvem vi skal kontakte, hvis vi får behov for at se, hvad der er optaget. Det kan give en hurtigere efterforskning.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon: 1-1-4, hvis du har spørgsmål. 

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.