Visninger: 114

stef logoNyhedsbrev Sydfalster Turist- & Erhvervsforening.

Vil du styrke dit netværk på Marielyst?
Har du tid og lyst til at udvide dit netværk på Marielyst og vil du give os en hjælpende hånd?

Som du sikkert har lagt mærke til, sørger vi for flagning på Marielyst Strandvej ved højtider og ved specielle mærkedage (aktiviteter m.v.). Vi mangler til den kommende flagsæson en person, som kunne tænke sig at være med til at tage flagene ned. Vi er 4 på flagholdet, 2 til at sætte flagene op, og 2 til at tage dem ned. Det vil være praktisk, hvis du er bosiddende på Marielyst, eller har sommerhus her – måske du er efterlønner/pensionist, og synes det ville være hyggeligt at være med til at flage og få frisk luft. Pt. er der en kvinde og en mand der sætter flag op, og et ægtepar der sammen tager flagene ned.

Vi flager ca. 30 gange i løbet af forår/sommer, så du skal påregne at hjælpe med at tage flag ned ca. 15 gange. Det tager ca. 45 minutter hver gang. Der bliver lavet en flagplan, så du kan se, hvilke dage du skal bidrage, selvfølgelig under hensyntagen til, hvilke dage du kan. Hvis du bliver forhindret hjælper vi hinanden. Grundig instruktion vil finde sted.

Efter flagsæsonen hygger vi os med en frokost på Marielyst, og der vil være en gave.

Håber du har lyst til at være med på flagholdet, og har duspørgsmål så kontakt Steen Nielsen, tlf. 30133959, mail steen.g.nielsen@hotmail.com .

Sydfalster Turist- & Erhvervsforening.